Hi, ik ben Sandra

Science Citizens adviseur en coach | citizen science expert | water management ingenieur  | probleem-oplosser | ondernemer | gepassioneerde idealist

Toen ik in 2019 als ondernemer startte, droomde ik ervan om mensen en organisaties te helpen met het creëren van monitoringsinitiatieven waarmee we werken richting een beter milieu en een mooiere en duurzamere omgeving.

En dit heb ik met succes kunnen doen door monitoringsinitiatieven- en bewegingen op te zetten, het creëren van regenobservatie-netwerken, en het ontwikkelen van een methode om micro-plastics te monitoren.

Het mooie is dat ik nu al zie hoe mijn werk bijdraagt aan het opdoen van meer kennis en het creëren van aandacht voor belangrijke vragen rondom klimaatverandering, plastic vervuiling en de staat van onze rivieren. Dit zijn allemaal zaken waar ik veel om geef.

Maar ik wil meer doen. Ik wil jullie ook helpen om dit te bereiken! Daarom heb ik dit Science Citizens platform opgebouwd, waar jullie online cursussen, meettours en een coaching programma kunnen volgen. Hiermee zijn jullie ook in staat om je eigen, lokale monitoringsinitiatief op te zetten!

De afgelopen 3 jaar heb ik een succesvol Citizen Science consultancy en coaching bedrijf opgezet. Met PULSAQUA ontwikkelen we oplossingen voor water-gerelateerde problematiek, overwegend door gebruik te maken van Citizen Science methoden. Denk aan citizen science projecten helpen ontwerpen en coordineren, citizen science inventarisaties en meer.

Bezoek PULSAQUA

Met verschillende partners in Delft heb ik het Citizen Science platform Waterlab opgezet. Samen testen, verbeteren en demonstreren we wat Citizen Science voor water-gerelateerde onderwerpen kan betekenen.

Bezoek het WaterLab

Als Gast Onderzoeker van de afdeling Water Resource Management van de Technische Universiteit Delft werk ik mee aan het schrijven van wetenschappelijke artikelen en papers.

Bezoek de TU Delft